Copyright © 2023. All Rights Reserved

ЗА ХОТЕЛИ И SPA

Посещавайки един хотел, СПА център или Салон за красота, гостите запечатват в съзнанието си редица неща, които в последствие свързват с въпросното място. Хавлиената кърпа е дребен наглед детайл, който обаче никак не е маловажен за общото впечатление. Всъщност качеството на този задължителен аксесоар често се възприема от посетителите като мерило за отношението към тях, особено когато се отнася за места от по-висок клас.

Най-общо, хавлиените изделия трябва да се селектират по два главни показателя за качеството им:

  •  Съставът им да е 100 % качествен памук;
  •  Устойчивост на цвета.

Показателят цвят е еднакво важен както за цветните, така и за белите кърпи. При цветните той трябва да е устойчив, а при белите изделия е важно процентът белота преди обработката с бяла боя да не е по-нисък от 82 %.

Колко кърпи са необходими?

В хотелиерството, при поръчка на кърпи и спално бельо се използват правилата на PAR System. Един PAR комплект включва по един брой кърпи от следните размери: 30/30, 30/50, 50/70 (50/90, 50/100), 70/140 см.

При отваряне на нов хотел с капацитет например 100 легла е необходимо да се поръчат 3 или 4 PAR комплекта за всяко. Както и минимум по 2 халата на легло.

За повече информация, специални оферти и въпроси, моля, свържете се с нас чрез контактната форма или директно на посочения e-mail адрес.

ЗА ХОТЕЛИ И SPA
Няма намерени продукти.